WEKO3
アイテム / Two-Stage Polyhydroxyalkanoates (PHA) Production from Cheese Whey Using Acetobacter pasteurianus C1 and Bacillus sp. CYR1 / Bioeng_8_11_157
Bioeng_8_11_157
ファイル | ライセンス |
---|---|
Bioeng_8_11_157.pdf (5.2 MB) sha256 7b872c1d83856c156c02b6f0d67f3dfdbcbd04199ef08fce53a17cbbf927c4b7 |
公開日 | 2022-03-24 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | Bioeng_8_11_157.pdf | |||||
本文URL | https://muroran-it.repo.nii.ac.jp/record/10545/files/Bioeng_8_11_157.pdf | |||||
ラベル | Bioeng_8_11_157 | |||||
オブジェクトタイプ | fulltext | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 5.2 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|